De Jonghe & Partners
De Jonghe & Partners
Business and Personal Growth
De Jonghe & Partners
Agenda & News
Referenties
Links
Contact
WELZIJN EN EFFICIENTIE

“Villa Vita: Welzijn en efficiëntie” is een centrum die u de hulpmiddelen brengt om de menselijke efficiëntie te analyseren en te begeleiden. Of U nu hulp zoekt om beter te leven, om serener te werken, om uw relaties te harmoniseren, of om een waardevolle leven te leiden, u vindt tussen onze verschillende programma’s van herbronning deze die aan uw eisen voldoen...

Coaching
Pierre-Jean De Jonghe, die al 20 jaar in bedrijven coacht, coacht groepen of individuen en helpt ze om afhankelijk van hun competenties maximum te presteren en te groeien. Zijn Rol? Mensen helpen efficiënt te besturen, het bedrijfscultuur te bepalen, beschermen en ontwikkelen, de evolutie aanmoedigen en ondersteunen, de professionele groei vergemakkelijken, veranderingen in carrière op de goede baan sturen.

CoachingLees meer...

Managementinterventies en - oplossingen.
U hebt begeleiding nodig bij een verandering, bij het op te lossen van een belangrijk managementprobleem in uw bedrijf, bij het bemiddeling van een conflict, bij het oriënteren van uw carrière, bij het beheren van een crisissituatie? U hebt nood aan de inzicht van een buitenstaander om orde te maken in uw prioriteiten? Maak gebruik van een Solution Manager. Een precieze interventie zal de situatie deblokkeren, op doeltreffende wijze en met respect voor alle partijen.

Lees meer, op aanvraag (contacteer ons)

Vorming, Traject en Atelier
Naast de individuele begeleiding, bieden onze begeleiders ook stipte meetings en kortdurende seminariecyclussen (“Ateliers”) of u kunt kiezen voor een over een langere tijdsperiode gespreid programma (“Traject”).

Lees meer, op aanvraag (contacteer ons)

Welzijn en Efficiëntie
Coaching
Executive Coaching
Top Team Coaching
Individuele Coaching
Relatiecoaching
Interventies en Solutions Management
360 Degree Feedback
Workshop en Vorming
Charisma
Centrum met hulpmiddelen voor bedrijven
Publicaties
De Plaats
Het Team
Referenties
Links
Contact
De Jonghe & Partners Agenda & News Referenties Links Contact
© Copyright De Jonghe & Partners