De Jonghe & Partners
De Jonghe & Partners
Business and Personal Growth
De Jonghe & Partners
Agenda & News
Referenties
Links
Contact
RELATIECOACHING

Beheer uw moeilijke relaties

Iedereen heeft wel ervaring met moeilijke relaties. Sommige persoonlijkheden zijn soms zo tegengesteld aan de onze dat we het er moeilijk mee hebben om ze te verstaan of soms van de kwaliteiten ervan in te zien. Welk type relatie wilt u verbeteren? Welk aspect van uw persoonlijkheid, in het bedrijfs- of privé-leven, moet u onder handen nemen om beter te kunnen evolueren?

Onze relatiecoaching maakt het mogelijk voor individuen om beter samen te functioneren en om hun eigen identiteit te vinden. Het houd rekening met twee krachten, de kracht van personen en deze van relaties.

Doel en inhoud

Wij stellen u drie interessante mogelijkheden voor :

A/ Individuele Relatiecoaching
Wij benaderen samen met u uw relaties met anderen zodat men er de sterke en zwakke kanten ervan kunnen vinden. U zult de moeilijke relatie die u met bepaalde personen hebt analyseren en we zullen u andere manieren doen ontdekken om ze op een meer constructieve wijze te benaderen. Om de resultaten van die coachingsessies te versterken kunt u het parcours van interpersonele communicatie volgen.

B/ Parcours van ralatiecoaching
Als het in uw privé-leven of bedrijfsleven niet zo vlot verloopt met een bepaalde persoon, kunt u een parcours volgen met die persoon. Daar leert u elkaar kennen en misschien zelf waarderen. Dit parcours past zich aan naargelang uw noden en naargelang hoe dringend het is om het probleem op te lossen.

C/ Coaching bij een crisissituatie
Wanneer het door meningsverschillen onmogelijk word verder te gaan, kan men een relatiecrisis meemaken. Deze kan erge gevolgen hebben. Ze vraagt dus om een dringende behandeling in een neutrale omgeving van wederzijds respect. Wij stellen u voor om samen een constructieve manier te ontdekken om het probleem op te lossen, in het respect van de behoeften van de beide partijen.

Voordelen

De Coaching maakt het mogelijk om: :

  • Beter en eerlijker te communiceren
  • Conflicten en problemen in relaties op te lossen.
  • Complementariteit te ontwikkelen in een relatie door de synergie van de tegenstellingen.
  • Zich aan te passen aan een verschillende professionele of culturele omgeving.
  • Externe personen in een team te kunnen integreren.
  • Individuen beter te doen functioneren in een groep en die te kunnen helpen hun identiteit te vinden in een groepsdynamiek.
Getuigenissen

«Het beheren van sterke persoonlijkheden in een agentschap, zoals die van de mensen uit de creatieve afdeling of uit de directie heeft mij meerdere malen geleid tot het werken met Pierre-Jean De Jonghe bij delicate managementsituaties. Wat ik het meest apprecieerde was zijn bereidheid om actief te luisteren, hoe hij handig problemen en situaties kan formuleren, en vooral zijn capaciteit om denkwijzen of oplossingen bij te brengen.»
President DDB België

«Elke keer waren de feedback en resultaten zeer goed en ze hebben het mogelijk gemaakt om in ons bedrijf een unieke teamgeest te creëren»
Alain Prick - Sap Division Director Covansys Europe


In dezelfde rubriek


Onze andere oplossingenWelzijn en Efficiëntie
Coaching
Executive Coaching
Top Team Coaching
Individuele Coaching
Relatiecoaching
Interventies en Solutions Management
360 Degree Feedback
Workshop en Vorming
Charisma
Centrum met hulpmiddelen voor bedrijven
Publicaties
De Plaats
Het Team
Referenties
Links
Contact
De Jonghe & Partners Agenda & News Referenties Links Contact
© Copyright De Jonghe & Partners