De Jonghe & Partners
De Jonghe & Partners
Business and Personal Growth
De Jonghe & Partners
Agenda & News
Referenties
Links
Contact
COACHING INDIVIDUEL

Zich herbronnen met de hulp van een buitenstaander.

In deze tijden van verlies van houvast en van constante veranderingen, is het gevoel van eenzaamheid bij het management een veel voorkomende werkelijkheid. Al doet iedereen zijn best, niemand is perfect en constructieve feedback is noodzakelijk om vooruit te kunnen gaan.

Hoe moet u de lastigste tegenwerkingen trotseren? hoe kunt u ervoor zorgen dat u niet in routine beland? hoe begint u een veranderingsfase? Welke zijn de te volgen regels? De neutraliteit en objectiviteit van de individuele coaching is een van de elementen die tot succes leiden. Wij stellen u voor om een proefsessie uit te proberen als u nog sceptisch bent...

Doel

Coaching is nuttig wanneer verandering gewenst of vereist is. Het kan om de oplossing van een probleem gaan maar ook en vooral over coaching bij groei. Concreet maakt individuele coaching het mogelijk:

  • Om sneller en beter lessen te trekken uit zijn ervaringen.
  • Om afstand te nemen van de werkelijkheid om die zo beter te kunnen interpreteren.
  • Om zijn eigen interne realiteit te kunnen confronteren met dat van een neutrale en professionele coach.
  • Om zijn individuele potentieel te ontwikkelen op een op maat gemaakte wijze.
  • Om zijn twijfels op constructieve wijze te kunnen analyseren zodat men de beste beslissing zou kunnen nemen.
  • Om zijn prestaties of welzijn te verbeteren.
Voordelen

Komen tot een bewustwording van essentiŽle elementen die het mogelijk maken om simpele maar geen simplistische oplossingen te vinden, zowel op korte als op lange termijn. De voordelen van individuele coaching komen vaak in paar: productiviteit en respect voor anderen, verbetering van prestaties en zelfrespect, leadership en een oor voor anderen, het nemen van beslissingen en resultaten. Coaching helpt leiders en ondernemers om zelfstandiger te functioneren, welke ook de context mag zijn. Het doel is het kunnen communiceren van zijn reŽle wensen en objectieven om zo efficiŽnte beslissingen te kunnen nemen.

Getuigenissen

« De sessies die ik met Pierre-Jean heb gehad blijven voor mij het model voor samenwerking die ik op het werk en in het leven wil hebben, na meer dan 15 jaar binnen een grote onderneming, werd het voor mij eindelijk duidelijk dat individu en beroep geen tegenstellingen hoeven te zijn.»
Jacqueline C., - Opleidster coach

« Eťn van je grootste kwaliteiten, is het empathie dat je hebt met personen die je coacht. Je stelt de nodige vragen om te kunnen begrijpen welke de behoeften zijn en zo bepaal je de structuur van de coachingssessies over bedrijfsstrategie, bedrijfsomgeving, organisatie en de te volgen weg van de gecoachte personen. (...) Dit heeft het mogelijk gemaakt om merkbare en snelle resultaten te boeken»
Philippe Ch Six - Directeur-Generaal van de federatie van het Belgische notariaat


In dezelfde rubriek


Onze andere oplossingenWelzijn en EfficiŽntie
Coaching
Executive Coaching
Top Team Coaching
Individuele Coaching
Relatiecoaching
Interventies en Solutions Management
360 Degree Feedback
Workshop en Vorming
Charisma
Centrum met hulpmiddelen voor bedrijven
Publicaties
De Plaats
Het Team
Referenties
Links
Contact
De Jonghe & Partners Agenda & News Referenties Links Contact
© Copyright De Jonghe & Partners