De Jonghe & Partners
De Jonghe & Partners
Business and Personal Growth
De Jonghe & Partners
Agenda & News
Referenties
Links
Contact
COACHING
Executive Coaching
Ondernemers en leiders begeleiden. In een tijdperk waarin bedrijven zich permanent moeten aanpassen, word het steeds belangrijker voor mensen met leidende functies om ook constant, en in de zelfde mate als het bedrijf, persoonlijk te groeien zodat ze ten volle hun rol kunnen spelen met hun teams gedurende de veranderingsperiodes.
Executive CoachingLees meer...

Top Team Coaching
De output van uw team oprekken. Het totaal zou meer moeten zijn dan de som van de samenstellende delen! Maar vaak is het in de praktijk niet zo. Goed werkende synergieën zijn zeldzaam. De praktijk toont aan dat iedereen zijn best probeert te doen in zijn hoekje, zonder coördinatie, slecht communicerend, met een gebrek aan groepsdynamiek, om nog maar te zwijgen over onenigheid over de te bereiken doelen of over het onbegrip op de visie van andere leden.

Top Team CoachingLees meer...

Individual Coaching
Zich herbronnen met de hulp van een buitenstaander. In deze tijden van verlies van houvast en van constante veranderingen, is het gevoel van eenzaamheid bij het management een veel voorkomende werkelijkheid. Al doet iedereen zijn best, niemand is perfect en constructieve feedback is noodzakelijk om vooruit te kunnen gaan.
Individuele CoachingLees meer...

Relational Coaching
Beheer uw moeilijke relaties. Iedereen heeft wel ervaring met moeilijke relaties. Sommige persoonlijkheden zijn soms zo tegengesteld aan de onze dat we het er moeilijk mee hebben om ze te verstaan of soms van de kwaliteiten ervan in te zien. Welk type relatie wilt u verbeteren? Welk aspect van uw persoonlijkheid, in het bedrijfs- of privéleven, moet u onder handen nemen om beter te kunnen evolueren?
RelatiecoachingLees meer...

Welzijn en Efficiëntie
Coaching
Executive Coaching
Top Team Coaching
Individuele Coaching
Relatiecoaching
Interventies en Solutions Management
360 Degree Feedback
Workshop en Vorming
Charisma
Centrum met hulpmiddelen voor bedrijven
Publicaties
De Plaats
Het Team
Referenties
Links
Contact
De Jonghe & Partners Agenda & News Referenties Links Contact
© Copyright De Jonghe & Partners